БЕЛА МЕД ТРЕЈД

Мар 01 2014 Од 
(15 гласови)

БЕЛАМЕД - ТРЕЈД преставува специјализирана продавница за медицински и ортопедски помагала основана 2013 год. БЕЛАМЕД - ТРЕЈД има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Р.Македонија за издавање на ортопедски и други помагала кои на осигурените лица им се обезбедуваат од средствата на Фондот, согласно Правилникот за индикациите за остварување право на ортопедски и други помагала.

Неможе да се пријавите самите

 • КЛИЕНТ: БЕЛАМЕД ТРЕЈД
 • ЛИЦЕНЦА ПО ПАКЕТ: Basic Shop
 • КАТЕГОРИЈА: Здравје и убавина
Прочитано 8992 пати
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?