СЕ ЗА РОДЕНДЕН

Мар 01 2014 Од 
(3 гласови)

“Се за роденден“ е прв и единствен македонски портал кој што на едно место ги нуди сите потребни информации и услуги врзани за најубавиот ден во годината-роденденот. Формиран е од Друштвото за трговија и услуги КРЕАТИВА ПЛУС ДООЕЛ од Скопје, основано на 10 јули 2012 година. Главна дејност на работењето на компанијата е подарување уникатни роденденски ваучери преку систем на електронско плаќање (е-трговија). Целта на компанијата е да стави поголем акцент на креативноста во славењето родендени истовремено правејќи го подарувањето поедноставно и поефикасно за потрошувачите. Деловната визија на компанијата е да бидеме препознаени на пазарот како врвен македонски бренд за подарување роденденски ваучери, посредување или организација на роденденденски забави.

Неможе да се пријавите самите

 • КЛИЕНТ: КРЕАТИВА ПЛУС ДООЕЛ
 • ЛИЦЕНЦА ПО ПАКЕТ: Custom Shop
 • КАТЕГОРИЈА: Гифт Шоп
Прочитано 9102 пати
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?