SONAX

Мар 01 2014 Од 
(2 гласови)

Почетоците на нашата фирма датираат од 1993 година со регистрација на фирмата и малопродажба на авто делови. Со ширење на пазарот и бизнис активностите кои ги диктираат побарувањата, ние склучивме партнерството со светски познатиот бренд SONAX од Германија. Партнерството со SONAX, потрошувачите и бизнис партнерите кои го употребуваат ни ја трасираа патеката по која продолживме. АТОМЕМ за сите производи е увозник, ексклузивен или овластен дистрибутер. Со време АТОМЕМ се надгради со технолошки комплетна понуда на напредни производи со врвен квалитет и стандарди за еколошка безбедност на човечкото здравје и заштита на природната средина, вклучувајќи ја супериорната визуелна препознатливост на продажното место, како и потполна задоволеност на нашите клиенти и соработници, а со наша асистенција, максимално залагање и професионалност.

Неможе да се пријавите самите

 • КЛИЕНТ: SONAX
 • ЛИЦЕНЦА ПО ПАКЕТ: Ultimate Shop
 • КАТЕГОРИЈА: Моторни Возила и галантерија
Прочитано 4301 пати
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?