КОЛОР БЛИМА

Мар 01 2014 Од 
(1 Гласај)

Колор Блима ја започна својата работа уште во 1994 година со фирмата Колор ТП и низ годините постигна многу успеси. Прво беше фирма само за продажба на бои и лакови, но подоцна од потребите кои ги имаа клиентите, успеавме да поставиме цел за изведување на тоа, а потоа и реализација на истите. И еве веќе 20 години сме на пазарот и како во време во кое што технологијата е напредна, решивме преку оваа онлајн страна да ви ги олесниме потребите. Избор, плаќање и достава се во едно. Повелете посетете не!

Неможе да се пријавите самите

 • КЛИЕНТ: ДПТУ КОЛОР БЛИМА дооел Скопје
 • ЛИЦЕНЦА ПО ПАКЕТ: Standard Shop
 • КАТЕГОРИЈА: Недвижности, дом и градина
Прочитано 8637 пати
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?