INHOST

Мар 01 2014 Од 
(2 гласови)

ПРОЦЕС ИН е официјален регистрар на македонскиот .мк домен согласно потпишаниот договор со МАРнет за пренесување на правото за вршење на регистрација на домен со број 966/4-04, склучен на ден 24.02.2014 година во Скопје. Врз основа на одлуката на МАРнет, компанијата ПРОЦЕС ИН овозможи електронско плаќање за регистрација, обнова или трансфер на домен. Воедно компанијата нуди и хостинг услуги каде е една од водечките компании од оваа област.

Неможе да се пријавите самите

 • КЛИЕНТ: ПРОЦЕС ИН ДООЕЛ Скопје
 • ЛИЦЕНЦА ПО ПАКЕТ: Custom Shop
 • КАТЕГОРИЈА: Компјутери, технологија и останато
Прочитано 3424 пати
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?