Што е INSHOP?

Прилагоден сервис за Вашата интернет бизнис стратегија.

ЗОШТО INSHOP?

INSHOP.mk е Ваш партнер кој Ви овозможува интернет интегрирана и приспособена поддршка за Вашата бизнис стратегија за унапредување на продажбата преку е-трговија и интернет маркетинг. Тоа го правиме преку комплетен систем кој ги автоматизира Вашите бизнис процеси.

Што е INSHOP?

INSHOP е флексибилна платформа која може да излезе во пресрет на специфичните барања и потреби на Вашиот бизнис. Исполнувањето на специфичните потреби и барања ќе Ви помогне да останете пред конкуренцијата. И токму затоа ние нудиме целосна поддршка за нашиот производ, што воедно значи и целосна поддршка за Вашиот бизнис.

Ние не Ви нудиме само Интернет продавница.

Основни придобивки

Компаниите во Македонија преку имплементирање на концептот "електронска трговија" конечно ќе можат да работат според принципот на електронска трговија, а со тоа и да можат да работат неограничено, односно 24/7 преку цела година, се намалуваат режиските трошоци и трошоците за кирија, се обезбедува директен пристап до клиентите со елиминирање на посредниците и се обезбедува продажба во реално време.

Наша мисија и визија

Континуирано придонесуваме кон развојот на е-трговијата во Македонија со одржување на комерцијални обуки и доделување на бесплатни е-продавници на Макеоднските компании, а со цел поттикнувајќи отворање на нови е-продавници. Во 2012 година успешно реализиравме проект наменет за студентите и невработените лица, поддржан од Амбасадата на Кралство Норвешка, во чии рамки обучивме над 100 лица.

РЕШЕНИЕ ЗА ИДНИНАТА НА ВАШИОТ БИЗНИС

Вашата продавница е секогаш отворена. 24 часа на ден, 365 дена годишно. Вашата физичка продавница од бизнисот нема да резултира со губење на продажбата од личностите што бараат информации кога Вашата продавница е затворена. Со користење на функционалностите на продажната страница потенцијалниот клиент може да направи порачка, која што Вие и Вашите вработени ќе можете да ја проследите следниот работен ден. На овој начин се зголемува бројот на потенцијалните клиенти кое дефинитивно води до зголемена продажба и зголемен профит.

 

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

НАШИ КЛИЕНТИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?