ЦЕНОВНИК

Креирајте ја Вашата продавница според Вашите желби и потреби

ПАКЕТИ ЗА Е-ПРОДАВНИЦИ

Започнете уште денес да тргувате преку интернет. Креирајте ја Вашата продавница со можност преку месечна претплата или еднократно, со цел да немате месечен трошок во иднина. Погледнете ги пакетите и изберете кој најмногу одговара на Вашите потреби. Намалете ја инвестицијата, намалете го бизнис ризикот. Без скриени трошоци за развој, опрема и одржување. Погледнете ги демо решенијата, нашето портфолио и размислете кому ќе го доверите Вашиот Интернет бизнис.

BASIC SHOP
999ден./м
9.990 ден. годишно
 • 500 производи
 • Неограничен трансфер
 • 1GB диск простор
 • Бесплатен домен
 • 2 јазика
 • 0 ден. сетирање
 • Без провизија
 • 24/7 поддршка
 • ДЕМО НАРАЧАЈ
STARTER SHOP
1.499ден./м
14.990 годишно
 • 1000 производи
 • Неограничен трансфер
 • 2GB диск простор
 • Бесплатен домен
 • 2 јазика
 • 0 ден. сетирање
 • Без провизија
 • 24/7 поддршка
 • ДЕМО НАРАЧАЈ
PREMIUM SHOP
3.100ден./м
31.000 годишно
 • Неограничено производи
 • Неограничен трансфер
 • 4GB диск простор
 • Бесплатен домен и веб страна
 • Неограничено јазичност
 • 0 ден. сетирање
 • Без провизија
 • 24/7 поддршка
 • ДЕМО НАРАЧАЈ
Наведените цени се изразени во денари и се однесуваат за договор од 24 месеци.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Потребна Ви е помош или дополнителни сервиси?

Секогаш се грижиме нашите корисници да бидат задоволни од крајниот резултат на побаруваното.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

НАШИ КЛИЕНТИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?