Интернет продавниците во споредба со физичките продавници се далеку поисплатливо решение за трговија. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ висок поврат на вложените средства

НИСКИ ТРОШОЦИ

Помалите трошоци резултираат со помали продажни цени на производите, кое пак доведува до зголемување на продажбата. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ конкурентност преку пониски цени

ЗГОЛЕМЕНА ПРОДАЖБА

Вашиот бизнис ќе има огромна придобивка од континуираното работно време. 24 часа на ден, секој ден во годината. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ интернет продавницата е секогаш отворена

РАБОТНО ВРЕМЕ 24/7

inshop karakteristiki 1

КАРАКТЕРИСТИКИ НА INSHOP РЕШЕНИЈАТА

 • Административен панел;
 • Неограничен број на производи;
 • Повеќе начини на плаќање;
 • Модул за повеќе јазичност;
 • Плаќање со различни валути;
 • Модул за коментирање;
 • Оценување на производите;
 • Модули за споредување на производи;
 • Автоматска промена на големината на сликите;
 • Интеграција на повеќе даночни стапки;
 • Поврзани производи со производ;
 • Блог страници за информации;
 • Пресметка на тежина при достава;
 • Систем за попусти и промоции;
 • Алатки за бекап и обновување;
 • Печатење на фактури;
 • Детални извештаи за продажба;
 • Оптимизација за пребарување (SEO)...

Вашата продавница во рацете на купувачите

Бидете дел од трговците кои користат продавница оптимизирана за мобилен. Вашите клиенти можат да разгледуваат и да купат од Вашата продавница додека се во движење.

24/7 поддршка

24/7 техничка поддршка со секој закупен месечен пакет. Помош и консултации при работа, едитирање и ажурирање.

Домен и хостинг

 Со секој закупен месечен пакет, БЕСПЛАТНО добивате SSL конекција за наплата, хостинг и регистрација на домен. Вашата продавница на интернет 24/7.

inshop karakteristiki 2

РЕФЕРЕНЦА / Корисници на INSHOP

 • All
 • Автомобилизам
 • Гифтшоп
 • Градежништво
 • Медицина
 • Технологија
 • Интернет продавницата е во изработка.
  Read More
 • ПРОЦЕС ИН е официјален регистрар на македонскиот .мк домен согласно потпишаниот договор со МАРнет за пренесување на правото за вршење на регистрација на домен со број 966/4-04, склучен на ден
  Read More
 • Колор Блима ја започна својата работа уште во 1994 година со фирмата Колор ТП и низ годините постигна многу успеси. Прво беше фирма само за продажба на бои и лакови, но
  Read More
 • Почетоците на нашата фирма датираат од 1993 година со регистрација на фирмата и малопродажба на авто делови. Со ширење на пазарот и бизнис активностите кои ги диктираат побарувањата, ние склучивме
  Read More
 • “Се за роденден“ е прв и единствен македонски портал кој што на едно место ги нуди сите потребни информации и услуги врзани за најубавиот ден во годината-роденденот. Формиран е од
  Read More
 • БЕЛАМЕД - ТРЕЈД преставува специјализирана продавница за медицински и ортопедски помагала основана 2013 год. БЕЛАМЕД - ТРЕЈД има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Р.Македонија за издавање на ортопедски и други
  Read More
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Размислувате за интернет продажба?

 Кога вашиот бизнис ќе биде спремен за новиот вид на трговија, за Вас постои само едно решение.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

НАШИ КЛИЕНТИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • Правни информации
 • Политика за прифатливо користење
 • Хостинг услови за користење
 • Договор за хостинг пакет
 • Договор за Е-продавници
 • Корисни линкови

СТАТИСТИКА СО INSHOP

ЗГОЛЕМЕН ПРОФИТ ЗА :

95%
НАМАЛЕНИ ТРОШОЦИ ЗА :
65%

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Бул.Видое Смилевски Бато 77/3/13, Скопје
 • +389.2.244.660.7 | +389.2.244.660.9
 • +389.71.244.660 | +389.78.244.660
 • contact@inshop.mk
 • contact@processin.mk
 • Каде се наоѓаме?